dia pergi mana ?

hmm , rinie as usual aku tunggu dia mcj aku pada ukul 3.30 cuz dia balik sekolah time tue , tp tah laa rinie , satu mcj un ta dapat , yg aku sent jup delivered , pastuh aku try call dya off balik hp dya , hmm , sdih + kcewa la , aku sdih la ! ko taleyh kewp pham prsaan aku same ! ko buat aku cm boneka ! tp tapew lah , biar lah , aku syg dia , hmm , tgk la , smpai skrg ta mcj lagi , bile aku mrah dya , smuaorg backup dya , aku gak sorg sorg , laz skli , aku kna ngaku aku salah wlaupun aku ta buat apew apew , tah la , gurl ! ssah ! tp tapew lah , aku tanak la marah dya , t dya ckp apew lak kn , dya ctew kt kwn dya yg nama nana uh , hmm , taleyh kew jage aib bf sendiri ? sanggup citew kt orang len , ya allah ! aku pun tak fham la , tp tapew la , dya still akan adew dlm hati aku , untuk selamanya ! aku twu dya g sumwhere neyh , dya off phone supaya aku ta dpt search dia , tp tapew la , aku kan dah jauh nan dya skrg , hm , apew aku boleh wt lagi, sabar jew la ek akmal ? sabar ! hmm, smpai sini sajew la , aku dah malas nak edit lagi , rasa nak nanges pun adew act. :((

aslm . .
:(

1 comments:

ClaudiaJihan said...

abg,sian adek tgk abg.
so sorry to knw abg cmpai mcm ni.
xpe abg,adek slalu side abg.
u not alone.
adek tau hati abg mmg 100% utk kak dayah ape pn yg tjd.

Post a Comment